Zakelijk - Duurzaam Gefinancierd
  • voor de verduurzaming
  • Nationale verduurzaamheids lening

Zie je door de bomen
het bos niet meer?

Duurzaam gefinancierd regelt de beste financiering voor je duurzame investering

Financierings ervaring
0 jaar+
Actief in verduurzaming
Sinds 2021
Projecten gefinancierd
0 +

Financiering om te verduurzamen en besparen

Wist je dat de meeste duurzame investeringen ook met financiering  nog steeds geld opleveren? De besparing op je energierekening is bijna altijd hoger dan de financieringslasten. Bovendien ontvang je vaak nog enkele duizenden Euro’s subsidie. Je bent duurzaam bezig, bespaart direct geld en je houdt je werkkapitaal beschikbaar voor je core-business.

Specialist in financiering voor duurzame investeringen

(zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, isolatie,…)

Er zijn in Nederland enkele honderden aanbieders van zakelijke financieringen. Van de grote traditionele banken tot moderne ‘fintech’ ondernemingen en crowdfunding platforms. Wij snappen dat je in dit doolhof de bomen door het bos niet meer ziet. Het gaat om aanzienlijke bedragen en dan wil je wel het beste aanbod bij een betrouwbare partij, toch?

Rente: 5%

Maandelijkse annuïteit: € 0,-

Doordat we dagelijks financiering voor verduurzaming verzorgen, kennen wij de weg in dit complexe financieringslandschap.

We kijken verder dan alleen financiering: je profiteert ook van onze inhouse kennnis op het gebied van subsidies, fiscaliteit en duurzaamheid.

We geven vooraf inzicht in de opbrengsten en (financierings) kosten van je project zodat je weet hoe snel je je investering terug verdient.

Mochten we onverhoopt geen financiering voor jouw project kunnen regelen, kost het je niks.

Door meerdere aanbieders te vergelijken, weet je zeker dat je de beste deal hebt.

We bieden geen standaard product aan maar leveren maatwerk. Hierdoor is de financiering echt afgestemd op de situatie van jouw project en bedrijf.

Veelgestelde vragen

Wij zijn volledig transparant en daarom rekenen we een vast bedrag voor het regelen van de financiering. De hoogte hiervan hangt af van de complexiteit en krijg je uiteraard vooraf te horen. In vrijwel alle gevallen verdien je dit bedrag met de besparing al snel weer terug. En mocht het toch niet lukken om financiering te regelen, kost het je niks.

Meestal verdient de investering zichzelf binnen een aantal jaren terug en is daarom vaak goed financierbaar. Een geldverstrekker kan daarnaast o.a. ook naar de financiële performance van je bedrijf kijken waardoor dit een rol kan spelen bij de haalbaarheid. Onze ervaring is dat ongeveer 90% van de aanvragen financierbaar is.

Dit hangt sterk af van de hoogte en complexiteit van de investering. Tijdens de intake krijg je een indicatie van de totale doorlooptijd. Nadat wij alle documenten hebben is de financiering meestal binnen 1 a 2 weken geregeld.

Jazeker, hier vind je meer informatie over particulieren

We werken regelmatig samen met tientallen landelijke werkende financieringspartijen die gespecialiseerd zijn in duurzaamheid. Maar afhankelijk van jouw project, kijken we zeker ook verder. Daarnaast zijn er nog een groot aantal regionale partijen die we afhankelijk van je vestigingsplaats in de vergelijking meenemen.

In onderling overleg spreken we af of het aanvragen van financiering bij je huisbank zinvol is.

Onze duurzame missie

Onze missie is verduurzaming financieel toegankelijk te maken voor iedereen op een open, transparante en innovatieve wijze.