Bedrijfsfinanciering voor installateurs - Duurzaam Gefinancierd
  • voor de verduurzaming
  • Nationale verduurzaamheids lening

Bedrijfsfinanciering voor installateurs

Waarom niet als specialist in duurzame financieringen ook de installatiebedrijven helpen met hun eigen financiering? We zijn immers specialist in financieringen en kennen de installatiebranche door en door. Met de toegenomen digitalisering geven banken vaak geen advies meer en het aanbod van geldvertsrekkers neemt toe. Wij helpen je met de juiste keuze en de beste financiering.

Dus heb je behoefte aan extra werkkapitaal, wil je investeren in een pand of moet je je wagenpark uitbreiden? Wij regelen het!

bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering voor installateurs

Waarom niet als specialist in duurzame financieringen ook de installatiebedrijven helpen met hun eigen financiering? We zijn immers specialist in financieringen en kennen de installatiebranche door en door. Met de toegenomen digitalisering geven banken vaak geen advies meer en het aanbod van geldvertsrekkers neemt toe. Wij helpen je met de juiste keuze en de beste financiering.

Dus heb je behoefte aan extra werkkapitaal, wil je investeren in een pand of moet je je wagenpark uitbreiden? Wij regelen het!

We hebben meer dan 20 jaar ervaring met zakelijk financieren bij banken en lease maatschappijen. 

We zijn al lang actief in de verduurzaming. We weten dus precies wat er in de branche speelt.

Ons netwerk bestaat uit een groot aantal geldverstrekkers zodat je de beste oplossing krijgt. Ook je huisbank betrekken we erbij.

Erkend financierings adviseur MKB

Erkend Financieringsadvies MKB

Duurzaam Gefinancierd heeft de kwalificatie Erkend Financieringsadvies MKB. Met dit keurmerk, dat ondersteund wordt door het Ministerie van Economische Zaken, ben je verzekerd van een onafhankelijk en professioneel advies voor jouw zakelijke financiering.

Leuk, maar wat levert het me op?

Betere voorwaarden

Als je vergelijkt, krijg je betere voorwaarden.

Geen gedoe

We regelen alles van A tot Z.

Verduurzaming is voor iedereen mogelijk

Onafhankelijk

We zijn er voor jou en niet gebonden aan bepaalde partijen.

Grootste slagingskans

Door onze ervaring is de kans op succes optimaal.

Samenwerken?

Ontvang een gratis quick scan en je weet snel wat de mogelijkheden zijn