Zonder investeren direct besparen

Nationale duurzaamheidslening. Geld lenen kost geld

De Nationale Duurzaamheidslening

Wanneer je de middelen niet hebt of je spaargeld ergens anders voor wilt gebruiken, kun je toch isoleren én besparen. Want je betaalt de isolatie van Tonzon dan niet in één keer maar in maandelijkse termijnen met De Nationale Duurzaamheidslening van Duurzaam Gefinancierd. Het maandbedrag is vaak lager dan je besparing waardoor je vanaf dag één geld over houdt. Naast isolatie kun je ook andere verduurzaming direct meefinancieren, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp.

Rente 3,9%

Altijd boetevrij aflossen

Efficient online geregeld

Rente vaak aftrekbaar

Wie is Duurzaam Gefinancierd?

Omdat we vinden dat iedereen moet kunnen verduurzamen, ontwikkelen we samen met bedrijven en organisaties uit de duurzaamheidssector financieringsproducten voor consumenten en bedrijven. Doordat we dit samen doen, bundelen we onze krachten, creëren we schaalgrootte en bieden daardoor de beste en voordeligste oplossing. Onze missie is dan ook:

Wij maken verduurzaming voor iedereen financieel mogelijk op een open, transparante en innovatieve wijze.

lenen voor verduurzaming

Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je betaalt met eigen middelen (spaargeld), de overheid betaalt een deel mee (subsidie) of je betaalt met de Nationale Duurzaamheidslening. Een combinatie van deze drie mogelijkheden is natuurlijk ook heel goed mogelijk. 

De standaard looptijd is 10 jaar. Dit is ook het maximum. We kunnen ook een kortere looptijd afspreken. Als je tussentijds extra wilt aflossen kan dit altijd zonder extra kosten of boete.

We begrijpen dat je misschien een drempel voelt om te lenen. Maar je investeert nu in iets dat geld oplevert en waarmee je de financieringslasten eenvoudig kunt opbrengen. Vaak hou je zelfs nog geld over. Je kunt je spaargeld bewaren voor andere dingen en je kunt direct beginnen met verduurzamen (en dus ook  met besparen). Of je kunt meer doen omdat je budget groter is.

Met het verhogen van je hypotheek heb je te maken met extra afsluit- en advieskosten. Hierdoor verdien je de meestal iets lagere  rente niet terug. Bij de Nationale Duurzaamheidslening heb je geen bijkomende kosten en is de financiering meestal voordeliger.